Tjenester

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Kreativt Design

Vårt proffesjonelle team av grafiske og web designere vil hjelpe deg med nettløsninger, logo og alle andre utfordringer du måtte ha innen design.

Research & Utvikling

Vi hjelper deg med med valg av de riktige plattformene med brukervennlige brukersnitt, så du får mest mulig igjen på din investering.

Branding & Marketing

Trenger du hjelp med og nå ut til flere mennesker. Vi kan hjelpe deg med synlighet og markedsføring.

Hjemmeside

Hjemmesiden din er det som setter standarden på hvordan potensielle, eksisterende og nye kunder oppfatter deg. Dette er den beste måten å legge grunnlaget for all videre eksponering på nettet.

Nettbutikk

Nettbutikk er en interaktiv og virtuell butikk der kunder kjøper varer, tjenester ol. direkte fra en selger på Internett. Dataenheter som for eksempel datamaskin og mobiltelefon med tilgang på Internett gjør denne typen butikker tilgjengelig for kunder

Markedsføring

Ønsker du å være synlig på Google, Bing eller andre søkemotorer, eller er sosiale medier den rette plassen for å finne dine kunder? Vi kan hjelpe deg.

Hosting og tekniskdrift

Om du ønsker å slippe å tenke på ledig plass til eposter, eller om hjemmesiden kræsjer fordi den ikke er vedlikeholdt, gjør vi gjerne jobben for deg

Kundeklubb og lojalitet

Ønsker du å se på fordelene med Peach Club og hvilke fordeler det vil gi deg. Eller ønsker du å benytte våre produkter til å øke verdi på dine egne produkter eller øke dine kunders lojalitet til deg?.

Sikkerhet

Ønsker du å beskytte deg mot hacking, phishing eller annet som kan sette en stopper for driften? Trenger du hjelp til oppsett for bedre interne vaner for personvernet til dine kunder?

Hvilke utfordringer har du?

Vi kan hjelpe deg å bringe ideer til virklighet. La oss ta en prat om hva vi kan bygge sammen og dekke dine behov.

La oss sammen bygge en voksende berift

Når du jobber med oss  er du ikke alene. Vi kan sammen med deg starte om du bare har en ide, eller du allerede har en bedrift men du ønsker å vokse. Vi kan ta oss av alt fra hjemmeside og synlighet til å få dine produkter solgt eller nå akkurat den kunden du er ute etter. Vi er her enten du bare vil bli synlig, vil øke bunnlinjen eller doble årlig omsettning