Nettbutikk

Hva er viktig å tenke på når det gjelder nettbutikk?

Det er mye å tenke på når man skal lage en nettbutikk. 

Betalingsløsninger, chatfunksjoner, sosiale medier, frakt, varebeholdning osv. Og hva vil du ha det integrert med alt eller bare noe? 

Skal du skrive all tekst selv og har egne bilder eller skal du benytte deg av fotograf og tekstforfatter? Skal de ha det som hobby eller være profosjonelle? 

Hvem er kundene, hva er betalingsvilligheten på dine produkter.

Dette er viktige ting vi trenger å vite for å finne den beste løsningen for deg.

Hva koster en nettbutikk?

Det er så mange ting som bestemmer hva dette koster, vanlige priser ligger på alt fra 100.000 til 1.000.000 ettersom hvor komplekst det skal være. Vi kan si så mye som at 70% av våre kunder har budsjett på 30-35.000, 10% budsjett på under 20.000 og for 10% er ikke over 100.000 uvanlig.

Vi forstår at det kan være vanskelig å betale alt med engang. Flere av våre kunder betaler en fast sum pr mnd. En skreddersydd avtale blir tilpasset din bedrift og kan bla. inkludere:

  • Opprettelse av nettside
  • Tiltak for økt organisk synlighet (Søkemotoroptimalisering)
  • Teknisk drift av nettbutikk
  • Hosting og eposter
  • Løpende endringer av produkter, priser eller andre nyheter
  • Fast avtale ift. utsendelse av nyhetsbrev

Slike avtaler kan spesielt være gunstig for nyoppstartede bedrifter, eller andre som ønsker stabile og regelmessige lave faste kostnader. Ta gjerne kontakt med oss for å lage en pakke til deg basert på dine behov og ønsker.

Hva er prosessen?

Vi setter opp standard WordPress side med opptill 3 undersider og Woocommerce integering med butikk, kasse, minside, hvor du har egne bilder og tekst fra kr 17.700 eks mva

Legg igjen dine detaljer så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat: